Det är otroligt trendigt att ta hand om sig och utmana sig med olika typer av aktiviteter och motionslopp. Ofta springer man några lopp under en livstid. Hillevi som fyller 50 tar i och planerar att springa lika många lopp som hon fyller.

9031346-ambitions-word-on-modern-banner-design-template-set-of-stickers-labels-tags-cloudsDet är härligt att röra på sig och man mår så otroligt mycket bättre efter en löprunda eller när man varit på gymmet och tagit i, eller varför inte när man avklarat ett motionslopp och sedan får omfamna medaljen.

Är du sugen på att testa ett lopp finns exempelvis blodomloppet och det kan man även springa tillsammans med sitt företag. Och är man ute efter inspiration så bör man verkligen läsa artikeln om Hillevi som ska ta sig av 50 motionslopp nu när hon är 50 år. En galet grej som gör att man känner att man själv får spring i benen av att man borde röra på sig.

Fira att man kan röra på sig

Att fira att man kan springa och röra på sig är verkligen något helt fantastiskt. Det vill hon fira genom att springa 50 lopp under ett helt år, vilket är en galen bragd. redan har hon sprungit 30 lopp, vilket gör att hon har 20 lopp kvar fram till augusti. Det kommer hon självklart att klara och fråga är sen om hon kommer kunna hålla sig där eller om hon känner att nu kan hon lika gärna kämpa sig på frö att komma upp i 100 lopp.

Det är ingen självklarhet att man kan springa och skutta i skogen när man är 50. Det kan jag fira. Och då kom jag på den briljanta idéen med 50 lopp på ett år.