”Det är synd om människorna” skrev Strindberg, vars ord går att finna i hans pjäs Ett drömspel. Och det är när arbetsdagen börjar lida mot och vi vet vad som väntar: gymmet, som vi känner att det är synd om oss. För, vi har slitit en hel dag och det enda vi vill göra när vi stämplat ut är att gå hem och äta brie och lägga fötterna på bordet. Men, om du tänker till två, och kanske fyra gånger, så vet du att din brie kommer smaka dubbelt så gott om du lyft några vikter eller gick på din inbokade Core. Att träna på gym i göteborg är egentligen inte så jobbigt. Det handlar om att du kanske först måste träna upp din inställning. Eller? För det är inte synd om dig, och din brie finns kvar.

Vårda dina tankar

Vår hjärna är en knepig liten deg som vi bör knåda med respekt. Vi bör göda den med positiva tankar då dessa styr sedan resten av kroppen.

”Rätt inställning gör en enorm skillnad. Om din hjärna talar om för dig att du är trött kommer dina muskler rätta sig efter det. Även fast du kanske inte tror att dina tankar kan påverka så är det faktiskt så att negativa tankar kan vara skillnaden mellan att lyckas och att misslyckas.” (läs hela artikeln här)

Hitta inspirationen!

“of all the things i’ve lost I miss my mind the most” sa Ozzy. Och vi tror honom. Om du inte vill följa i hans fotspår med att du tappat inspirationen, så gäller det att hitta tillbaka till den innan den går förlorad. För det är när vi har inspiration som vi kan se långsiktigt på vår träning. Vilket inte är helt fel. Bara du inser hur bra det är för din kropp att röra sig så kommer du efter ett tag inte kunna motstå löprundan på morgonen eller spinning-passet efter jobbet. Det handlar bara om att vi måste komma in i rutinen och finna glädjen. För, inte för att överdriva, men att träna är kul – och det är absolut inte synd om dig! Utan om alla de andra som går direkt hem till brien. Tänk på det nästa gång du börjar vela med dina tankar.